ElMagasinet.dk er en reklameside →

Hvad er El Magasinet?

ElMagasinet.dk er en el-sammenligningstjeneste, der hjælper forbrugere med at finde det bedste elselskab til deres behov.

Sammenligning af elselskaber

Ønsker du at kontakte os?

Vi svarer så hurtigt som muligt!

Vores forretningsmodel

Med vores side kan vi tjene penge, hvis en af vores besøgende tilmelder sig et af de elselskaber, vi anbefaler. Men selvom vi har et kommercielt formål, er vores primære mål at give vores besøgende den bedst mulige rådgivning og en fantastisk brugeroplevelse. Denne forretningsmodel kaldes også affiliate-marketing.

Hvis vores rådgivning ikke er fejlfri, risikerer vi at skade vores omdømme og potentielt svække tilliden hos dem, der søger vores ekspertise. Det er noget, vi vil undgå for enhver pris.

Derfor stræber vi altid efter at levere den mest pålidelige og fremragende el-rådgivning, så vores besøgende kan være sikre på kvaliteten af den information, de modtager.

ElMAGASINET.DK er en annonceside

Vi stræber efter at give dig information, guides, og sammenligninger, der hjælper med at optimere dit valg af elprodukter og services derhjemme. For at kunne fortsætte med at levere dette indhold modtager vi provision fra de hjemmesider og tjenester, vi henviser til.

Vores sammenligninger afspejler ikke nødvendigvis det komplette marked, og rækkefølgen af produkter kan påvirkes af den modtagne provision.

Vi udvælger omhyggeligt vores samarbejdspartnere, og vores indhold er altid baseret på grundig research, så du kan træffe de bedste beslutninger for din eloptimering.

ElMagasinet er udelukkende et sammenligningssite og bør ikke betragtes som en udbyder.